Til beboerne i Molsgade 6

 

Velkommen!!

Her er nogle husregler vi har fundet frem til her i ejendommen gennem en årrække. Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller lignende, så spørg en i huset eller til en generalforsamling.

 

Arbejds-weekend afholdes mindst én gang om året. Dato bestemmes  generalforsamlingen. Der bliver gjort hovedrent, repareret ting og sager og andre spændende projekter. Hvis man ikke kan komme  arbejds-weekend, kan man  uddelegeret en opgave  forhånd.

 

Cykelkælder Vi har mange cykler,  derfor bruges såvel selve cykelkælderen som det første værkstedsrum til opbevaring af cykler.

 

Døre Hoveddøren, bagtrappedørene, værkstedsdøren, døren til cykelkælderen og døren til vaskerummet skal alle holdes lukket,  uvedkommende katte og indbrudstyve holdes ude.

 

Dørskilte skal være i lille skifteramme, magen til de andres.

 

Dørtelefon Giv Ole, st. tv. en seddel med det navn der skal stå  dørtelefonen,  vil det blive rettet til.

 

Fester  man godt holde, men da der er meget lydt, er det vigtigt at advare resten af beboerne i tide. Sæt et opslag op  opslagstavlen i opgangen i god tid,  har man mulighed for at smutte...

 

Formand bliver valgt  generalforsamlingen. Formanden er nu: Ole Østergaard, st. tv. Formanden indkalder til generalforsamlinger, opbevarer referatbogen og er den der kontaktes, hvis der er spørgsmål. Det er også formandens opgave at tage hurtige beslutninger  ejerforeningens vegne i situationer hvor det kræves.

 

Fryser Der er en stor fælles kummefryser i det forreste værkstedsrum til fri afbenyttelse. Husk at skrive navn  varerne.

 

Generalforsamling afholdes én gang årligt, oftest i første kvartal. Indkaldes af formanden mindst 8 dage inden. Både ejere og lejere er velkomne.

 

Hjemmeside for opgangen kan findes http://www.my-kitchen.dk/Molsgade”. Her kan man bl.a. finde mødeindkaldelser, mødereferater, ejerforeningens vedtægter samt naturligvis disse husregler.

 

Husdyr er tilladt at have her i opgangen. De  ikke være i vaske- eller tørrekælder. Hvis der skerkatteuheld bagtrapperne, er det katteejerens pligt at fjerne det!! Hunde skal holdes i snor  hovedtrappen og i haven. Katte  ikke være  fortrappen.

 

Håndværkerbesøg kan man blive nødt til at en gang imellem. Det kan være nødvendigt at lukke for el og vand. Husk at sætte opslag op om dette  opslagstavlen, med information om hvilket tidsrum det drejer sig om.

 

Kasserer bliver valgt ved den årlige generalforsamling. Kasserer er nu: Asker, 4. th. Kassereren har et overblik over regnskabet og kontakten til Jydsk Ejendomsservice, som administrerer vores ejendom.

 

Opbevaring Hver lejlighed har et lille rum i kælderenenten ved tørrekælderen eller cykelkælderen. Desuden er der et fælles loft, hvor større ting kan opbevares. Det er dog ikke tilladt at sætte ting  det nederste loft af hensyn til brandfare. Det er vigtigt, at der bliver skrevet navn  alle tingene, ellers risikerer man at de bliver smidt ud.

 

Renovation Containere står i baggården, og de bliver tømt hver fredag. Sørg for at affaldet er pakket nogenlunde ind, da vi selv skal står for renholdning af containere.

 

Ro skal der være i ejendommen fra kl. 22 – 08. Det vil sige: Ingen støvsugning, brug af boremaskiner, spillen  instrumenter eller spillen høj musik i dette tidsrum.

 

Trappevask Vi deles om at vaske såvel for- som bagtrappe. Der henvises til opslag om dette  opslagstavlen i opgangen.

 

Tørrekælder Tøjet tørrer meget hurtigt i tørrekælderen. Husk at hente det, ellers hober det sig op. Husk at holde døren lukket for katte. Da vi er mange der bruger tørrekælderen, er det mest hensigtsmæssigt at hænge små ting som babytøj, underbukser og strømper  et af de fælles tørrestativer vi har stående i tørrekælderen.

 

Vaskeordning kan man komme med i ved at henvende sig til Ole, st. tv.

 

Vicevært er beboerne  skift i ejendommense opslag  tavlen i opgangen.

 

Værkstedet er til for ejendommens beboere. Her kan man reparere, male og lignende. Det er vigtigt at holde orden,  alle kan bruge det. Det er IKKE et opmagasineringssted.